ALPACKAVANDRING

Alpackan är ett fantastiskt djur! De har en hel del att lära oss, framförallt om att ta det lugnt. Du kan inte stressa runt en alpacka - för att kunna kommunicera med dem måste du går ner i deras lugna tempo.

 

Vill du uppleva en avstressande, annorlunda och behaglig stund ska du boka in en alpackavandring hos oss! Turen tar ca 1,5 timme. Vi börjar med en introduktion och därefter går vi vår runda i det tempo våra alpackor väljer.  Efteråt kan du ta en fika i vårt café och sitta i vår terapiträdgård. När caféet inte är öppet måste fika förbokas.

 

Pris per vuxen: 350:-

Pris för barn 8-15 år: 180:- (minst en vuxen med i sällskapet)

(Barn måste vara fyllda 8 år för att få hålla en ”egen” alpacka. Vi har 8 alpackor, är sällskapet större turas man om att hålla)

För att boka, fyll i och skicka nedanstående formulär så återkommer vi med bekräftelse på er bokning.*

*Den nya personuppgiftslagstiftningen GDPR träder i kraft den 25 maj 2018. Näsets Islandshästar och Aktiviteter AB är personuppgiftsansvarig för Kungshaga Gårds behandling av kunders personuppgifter vid bokningar. Uppgifterna används för att vi ska kunna kontakta kunder och för att kunna förbereda inför kundernas besök. Uppgifterna raderas när de inte längre är aktuella.  

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© Kungshaga Gård   •   McDowell Advertising