top of page
Hundhaga.png
  • Facebook
  • Instagram

Vi erbjuder hundpensionat med övernattning! Gäller både kort- och långtidsvistelser under följande perioder. Klicka här för mer information.

Vår vision är att driva ett naturligt hunddagis där hundar får lov att vara hundar och ingå i en flockgemenskap. På Hundhaga blir hundarna ordentligt rastade med mycket lek och långa promenader i natursköna omgivningar. Mellan aktiviteterna ges hundarna tid för vila och återhämtning i våra hemtrevliga lokaler. För de hundar som föredrar mer avskildhet finns möjlighet att koppla av i rymliga boxar eller i den så kallade Lugna avdelningen. Vi kan erbjuda särskilda utrymmen för löptikar.

Hundhaga kan ta emot hundar från tidigast 5-6 månaders ålder. Kastrerade hundar har förtur. Vid behov kan vi göra särskilda anpassningar för yngre eller äldre hundar.
 

Vid inskrivning på Hundhaga måste vaccinationsintyg uppvisas, likaså kommer vi behöva information om var hunden är försäkrad. 

Välkomna att skicka in intresseanmälan, så kontaktar vi er när vi har möjlighet att erbjuda er hund en dagisplats. Vi kan även nås via e-post hundhaga@outlook.com eller på telefonnummer 0729-68 22 36.

PRIS HUNDDAGIS:

En heltidsplats på Hundhaga kostar 3300:-/mån. Heltid innebär att man är garanterad dagisplats samtliga arbetsdagar i månaden. Som en ny tillvalstjänst kan vi även erbjuda kloklippning åt våra dagiskunder - kontakta oss för pris.

PRISLISTA HUNDPENSIONAT:

På Hundhagas hundpensionat sover hundarna tryggt i nya fräscha lokaler under uppsikt av vår personal. Utbud och prissättning enligt följande:

  • Vardagar: 300:-/dygn

  • Helger (fredag-söndag): 400:-/dygn

  • Helgdag: 600:-/dygn

  • Afton: 800:-/dygn

Våra fasta dagiskunder får viss dygnsrabatt på våra hundpensionatstjänster. 

IN- OCH UTCHECKNINGSTIDER:

In och utcheckning måndag-fredag: 09.00-14.00

In och utcheckning lördag-söndag: 08.00-10.00 ( och 18.30-19.30 endast utcheckning)

Observera att efter 10.00 debiteras hela dygnet!

 

För att boka hundpensionatsboende, skicka in bokningsförfrågan så återkommer vi till er. 

HUNDHAGAS PERSONAL

Se mer av oss på Hundhagas Instagram och Facebook!

Pensionat
bottom of page