top of page
Hundhaga.png
  • Facebook
  • Instagram

Vår vision är att driva ett naturligt hunddagis där hundar får lov att vara hundar och ingå i en flockgemenskap. På Hundhaga blir hundarna ordentligt rastade med mycket lek och långa promenader i natursköna omgivningar. Mellan aktiviteterna ges hundarna tid för vila och återhämtning i våra hemtrevliga lokaler. För de hundar som föredrar mer avskildhet finns möjlighet att koppla av i rymliga boxar eller i den så kallade Lugna avdelningen. Vi kan erbjuda särskilda utrymmen för löptikar.

Hundhaga kan ta emot hundar från tidigast 5-6 månaders ålder. Kastrerade hundar har förtur. Vid behov kan vi göra särskilda anpassningar för yngre eller äldre hundar.
 

Vid inskrivning på Hundhaga måste vaccinationsintyg uppvisas, likaså kommer vi behöva information om var hunden är försäkrad. 

Välkomna att skicka in intresseanmälan, så kontaktar vi er när vi har möjlighet att erbjuda er hund en dagisplats. Vi kan även nås via e-post hundhaga@outlook.com eller på telefonnummer 0729-68 22 36.

PRIS HUNDDAGIS:

En heltidsplats på Hundhaga kostar 3500:-/mån. Två hundar från samma adress: 6000:- /mån. Priserna gäller från februari 2024. Heltid innebär att man är garanterad dagisplats samtliga arbetsdagar i månaden. Som en ny tillvalstjänst kan vi även erbjuda kloklippning  - kontakta oss för pris.

HUNDHAGAS PERSONAL

Se mer av oss på Hundhagas Instagram och Facebook!

Pensionat
bottom of page