top of page

Bo här på vår gårdslogi!

En god natts sömn

Vi erbjuder tre rymliga studios och två större lägenheter som kan hyras under längre eller kortare perioder. Våra studios har kök/pentry samt terrasser och/eller balkonger. Samtliga boenden på gården har privata badrum med dusch och i Alpackasviten badkar. Våra gäster har alla tillgång till gemensam uteplats med grill samt gemensam trädgård med ett lusthus.

Vill ni utforska trakten går det utmärkt att låna cyklar av oss. På gården kan vi även ordna familjeaktiviteter – till exempel vår populära alpackavandring och rundvandring då besökarna får träffa gårdens alla djur. Det är förresten dessa djur som har gett upphov till namnen på våra studios och lägenheter: Alpackasviten, Grisstian, Anknästet,  Stallet och Hönshuset.

Logo Gårdslogi
Bo skönt på Kungshaga gård

På Kungshaga gård bor ni endast 20 minuters promenad från närmsta shoppingcenter och 20 minuters bilresa till flera golfbanor och stränder. Det är 11 km till Skanör och Falsterbo, 20 minuters bilresa till centrala Malmö och 30 minuters med bil till Köpenhamns flygplats. 300 meter från gården finns dessutom hållplats för busslinjen 181 som kör mellan Vellinge och Trelleborg.

Våra studios och lägenheter:

Alpackasviten

Studio med balkong

En romantisk vindsvåning med panoramautsikt från balkonen. Här finns ett pentry och rymlig helkaklat badrum.

Storlek:
Ca 20 kvm. Rymmer två vuxna och ev ett mindre barn i liten bäddsoffa.

1 dubbelsäng

1 mindre bäddsoffa

Grisstian

Familjestudio

En mysig studio i två våningar med utsikt över vår innergård. Ett mindre kök och badrum med dusch. Obs! Sovrummet nås via en brant trappa. 

Storlek:

Ca 30 kvm. Rymmer tre vuxna eller två vuxna och två barn.

2 enkelsängar

1 bäddsoffa

Anknästet

Studio med terass

Ljus  lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ett badrum med dusch.

Storlek:

Ca 50 kvm. Rymmer tre vuxna eller två vuxna och två barn.

2 enkelsängar

1 bäddsoffa

Stallet

Lägenhet

Mysig större lägenhet i två våningar. Köket  har diskmaskin och i lägenheten finns även en tvättmaskin. Trädäck vid entrén och en balkong en trappa upp.

Storlek:

Ca 90 kvm. Rymmer fyra vuxna eller två vuxna och två barn.

1 dubbelsäng

2 enkelsängar

Hönshuset

Lägenhet med trädgård

Stor lägenhet i två våningar med terrass och en inhängnad trädgård. Köket har diskmaskin och här finns även tvättmaskin. 

Storlek:

Ca 150 kvm. Rymmer sex vuxna eller fyra vuxna och två barn.

1 dubbelsäng

2 enkelsängar

1 bäddsoffa