LÄGER FÖR DJURINTRESSERADE BARN OCH UNGDOMAR

Tycker du om djur och vill lära dig mer om dem? Vill du ha kul tillsammans med dina kompisar i härlig gårdsmiljö? Då ska du komma till Kungshaga Gård på läger i sommar! Kungshaga Gård ligger i Höllviken med närhet till strand, sol och bad. På gården finns flertalet djur, såsom hästar, åsna, getter, grisar, höns, alpackor, kaniner och även snälla, söta reptiler av olika slag.

På lägret umgås vi med djuren, tar hand om dem och hittar på roliga saker tillsammans – till exempel alpackavandring, getagility, kaninhoppning, ridning och köra häst och vagn. Lägret avslutas med en djurparad där lägerdeltagarna får visa upp djuren för sina familjer. 

 

Lägerdeltagarna bor tillsammans i flerbäddsrum på gården och äter alla måltider i gårdens café där all mat tillagas tillsammans. På kvällarna blir det filmvisning, spökrunda och annat skoj. Dagarna fylls med gårdsaktiviteter, men vi kommer även att göra utflykter till stranden eller annat kul som pågår i närheten.

Lägerveckor sommaren 2021

  • Vi kommer ut med läger för sommaren 2021 inom kort.

Ankomst klockan 09.00 första dagen, hemfärd 15.00 sista dagen.

 

Pris: 4850 kr för 5 dagar, 3150 kr för 3 dagar. I priset ingår alla måltider och aktiviteter. Betalning sker till bg: 5537-2239. För att anmälan ska vara giltig betalas 1000 kr, därefter resterande belopp 14 dagar före lägrets början.

 

Med anledning av COVID 19: Om barnet skulle bli sjukt eller uppvisa förkylningssymtom vid tidpunkten för sitt läger försöker vi byta lägertillfälle till ett annat datum. Om något barn skulle bli sjukt under tiden lägret pågår förbehåller vi oss rätten att skicka hem barnet - naturligtvis ersätter vi kostnaden för den lägertid som barnet missar.

ANMÄLAN

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© Kungshaga Gård   •   McDowell Advertising