top of page

LÄGER

På somrarna anordnar Kungshaga gård läger för djurintresserade barn från 8 år. Här får barnen lära sig sköta om gårdens djur och vi hittar på massa roliga saker tillsammans! Dagarna fylls med gårdsaktiviteter och lekar, men vi brukar även göra utflykter till stranden om vädret är varmt, eller om någon annat kul pågår i närheten. Gårdens spökrunda är också väldigt populär för de som vågar och vill vara med 👻🤠.

Årets läger är under 3 dagar. Första dagen samlas man klockan 09.00 i gårdens café, indelningen i mindre grupper efter önskemål och vilket djur man vill ta hand om lite extra och lära sig mer om. Djuren på gården är ju ganska många och olika. T.ex. åsna, häst, kaniner, reptiler, getter, grisar, alpackor och islandshästar. Vi äter gemensam lunch och eftermiddagsfika samtliga dagar, samt gemensam middag dag 2 och gemensam frukost dag 3. Övernattning för de som vill, dag 2 i gårdens samlingslokal tillsammans med lägerledare. Sista dagen har vi uppvisning för föräldrar och vänner klockan 15.00. 

Pris: 3.150:- anmälningsavgift på 1.000:- betalas i samband med anmälan och återbetalas mot sjukintyg om man inte kan medverka. Slutbetalning två veckor innan lägrets början. Betalning sker till bg: 5537-2239  OBS! Samtliga läger för 2023 är nu fullbokade. Ni kan dock fortfarande skicka in anmälan om ni önskar stå på reservlista! 🌞

 

Hoppas du kan vara med! 

Hälsningar från Lägerledarna. 🤠

Anmälan till läger 2023

Tack för din anmälan.
Vi återkommer till dig för att bekräfta att du kommit med.

bottom of page