KONFERENS

Sommaren 2018 stod Kungshaga Gårds nya konferensrum färdigt!

Konferensrummet är beläget med spännande utsikt mot ladan, så om man har tur kanske man får se en vimsig höna, en knubbig get vagga omkring på jakt efter godbitar att stjäla eller en stilig islandshäst bli ryktad inför en ridtur. Vad kan väl vara mer inspirerande än djur och natur, som vi ju har så mycket av på Kungshaga Gård?

Som aktivitet i anslutning till konferensen kan vi erbjuda våra populära alpackavandringar och rundvandringar bland gårdens alla djur. Övernattningsmöjligheter finns också: gårdens B&B har fyra enheter, varav två lägenheter, ett familjrum (fyra bäddar) och ett dubbelrum. I Café Kungshaga kan vi även ordna lagade måltider där vi väljer råvaror med omsorg innan de tillagas och serveras. Frukt och vatten finns naturligtvis alltid tillgängligt för våra konferensgäster.

 

Vi skräddarsyr er konferenstid hos oss enligt era önskemål!

För offert och bokning, fyll i och skicka nedanstående formulär* så återkommer vi till er.

Varmt välkomna!

*Den nya personuppgiftslagstiftningen GDPR träder i kraft den 25 maj 2018. Näsets Islandshästar och Aktiviteter AB är personuppgiftsansvarig för Kungshaga Gårds behandling av kunders personuppgifter vid bokningar. Uppgifterna används för att vi ska kunna kontakta kunder och för att planera aktiviteter samt eventuell specialkost. Uppgifterna raderas när de inte längre är aktuella. 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© Kungshaga Gård   •   McDowell Advertising