top of page
Logo Pensionat.png

Kungshaga gårds pensionat erbjuder rymliga lägenheter och trivsamma rum med gratis WiFi.

Lägenheterna har fullt utrustade kök, terrasser och/eller balkonger samt egna badrum med dusch. I dubbelrummet finns eget badrum med badkar och balkong med utsikt över trädgården. Gäster har även tillgång till gemensam uteplats med grill.

För de gäster som önskar utforska våra trakter till cykel går det utmärkt att låna cyklar av gården. På gården kan vi även ordna familjeaktiviteter, till exempel våra populära alpackavandringar och rundvandringar då våra besökare får träffa gårdens djur. Det är förresten dessa djur som har gett upphov till namnen på våra rum och lägenheter: Alpackasviten, Grisstian, Stallet och Hönshuset.

Som gäster på Kungshaga gård bor ni endast 20 minuters promenad från närmaste shoppingcenter och 20 minuters bilresa från flera golfbanor. Det är 11 kilometer från boendet till Skanör och Falsterbo. Kungshaga Gård ligger 20 minuters bilresa från centrala Malmö och 30 minuters bilresa från Köpenhamns flygplats. 300 meter från gården finns dessutom hållplats för busslinjen 181 som kör mellan Vellinge och Trelleborg.

Kontakta oss gärna för mer information och prisuppgifter. 

bottom of page