BARNKALAS

Fira barnen med födelsedagskalas hos oss! Här får de hälsa på alla djuren på gården och givetvis sköta om och rida på våra hästar. Efteråt samlas vi i vår Pysselstuga, äter morotskaka och målar hästskor som man får ta med sig hem som ett minne.

Kalaset börjar med att alla kalasbarn samlas i Pysselstugan (som dagen till ära är utmärkt med en svensk flagga), därefter blir det rundvandring bland alla våra djur. Möt våra alpackor, lamm, mata våra getter, bekanta dig med vår grisar Pilutta och Madicken, våra höns, klappa och gosa med våra shetlandsponnies Julle och Sune och framförallt vår åsna Josef. I ladan hjälps alla åt att borsta och sadla, sedan är det dags för ridning i paddocken! All ridning sker under uppsikt av ledare och anpassas efter barngruppens förmåga. Efter ridningen återvänder vi till Pysselstuga där det serveras morotstårta och saft och pyssel med hästskor som alla barnen får ta med hem.

SÅ HÄR GÅR DET TILL:

Priser

Fast pris: 500:-
150:-/barn
Antal barn: Minimum 5, max ca. 16

I priset ingår morotskaka och saft. Önskar man godispåse eller dylikt medtages detta själv, likaså vad gäller extra utsmyckning av Pysselstugan. Extra önskemål diskuteras.

Kontakta oss på telefonnummer 0709-64 95 06

 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© Kungshaga Gård   •   McDowell Advertising